perjantai 22. toukokuuta 2015

Pakollinen esittäytyminen

Jotta pystyn kertomaan lainkaan kokemuksestani, minun on esittäydyttävä edes lyhyesti. Olen viimevuoden abiturientti pieneltä paikkakunnalta. Olin koko ikäni kuvitellut haluavani yliopistoon, mutta lukion jälkeen kaikki tuntui mutkikkaammalta. Päädyin vuodeksi kansanopistoon opiskelemaan kirjoittamista sekä hieman kieliä ja kirjallisuutta ja olin innostuneempi koulusta kuin vuosiin.
Kirjoittaminen on minulle pakollista, se on tapa saada maailmasta järkevä. Kirjoitan itselleni päiväkirjan lisäksi fiktiivisiä tarinoita ja haaveilen saavani jonain päivänä kirjoitettua jotain julkaisemisen arvoista. Tuntuu siis luontevalta kirjoittaa tästäkin kokemuksesta.
Olin lisäksi lasten ja nuorten taidekoulussa melkein kymmenen vuotta, joogaan silloin kun jaksan ja rakastan pop-kulttuuria: elokuvia, musiikkia ja joitain pelejä. Pidän avaruudesta, matkustelemisesta ja punk rockista. Innostun helposti, enkä tunnu omaavan lainkaan koordinaatiota.
Tiedän vapaaehtoistyön olevan paitsi uskomaton mahdollisuus, myös pelottava koettelemus. Olen ensin ujo, mistä koetan päästä eroon. Kenties siihen voi auttaa vieraan maan small talk -kulttuuri. Olen sekä iloinen, että peloissani tulevasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti